Wanneer:
september 12, 2020 – september 13, 2020 hele dag
2020-09-12T00:00:00+02:00
2020-09-14T00:00:00+02:00
Waar:
Trainspot
Trainspot - Kleinesingel 33 - 3572 GC Utrecht - Nederland
Kosten:
Vroegboekkorting: €575. Na 12 juli: €663
Contact:
Instructeur: Yvette Groenewegen
0651234322
Lower Body @ Trainspot

Welkom! 

Leuk dat je interesse hebt in het volgen van een van onze (engelstalige) Neural Reset Therapy seminars!  Er zijn drie seminars in totaal: De Upper Body, Lower Body en Advanced. Je kunt zelf kiezen of je wilt beginnen met Upper Body of Lower Body. Je kunt je pas gaan inschrijven voor de Advanced als je Upper en Lower Body gedaan hebt en van beide seminars de Home Study hebt aangeschaft, deze verbreden je kennis aanzienlijk. Zowel de Upper Body als Lower Body zijn ieder twee dagen in totaal. We raden je aan om een gedegen kennis te hebben van de spieren die we je meegeven om door te nemen voordat je naar de seminars komt. Waar ze zich bevinden in het lichaam en de actie van de spier. Je vindt alle informatie over de NRT Seminars in het ‘Booklet’ op de voorpagina van de site: www.neuralreset.net  Ook staat hier de namen van de spieren in die we doornemen tijdens het seminar. Inschrijven kun je doen d.m.v. een mail te sturen naar [email protected] t.a.v. Yvette Groenewegen, zij is de enige trainer in Nederland. 

SCHEMA

Het seminar start om 08.30 en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Op de eerste dag zul je in de ochtend veel over de achtergrond te weten komen en hoe je NRT uitvoert. Daarna ga je 1,5 dag aan de slag met alle resets! Dus heel veel praktijk. Natuurlijk zijn er regelmatig pauzes, lunch rond 13.00 uur. De tweede dag eindigt rond 18.00 uur. Zorg dat je goed uitgerust bent want zoveel resets en veel nieuwe informatie is best intensief.  Na afloop ontvang je een certificaat en vanaf die dag ben je een Neural Reset Therapy practitioner! 

Kleding: we raden je aan om dunnere kleding te dragen, liever geen jeans. Yoga kleding, renbroeken, t-shirts, korte broeken zijn voorbeelden van geschikte kleding. Tijdens het seminar leer je je klanten te palperen (onderzoeken) door de dunne kleding heen en het palperen gaat in rugligging voor de klant! Voor veel participanten is dit vrij nieuw. Neem altijd sokken mee, geen schoenen op de tafels.

 

KOSTEN EN LOCATIE

Lower Body: 12 en 13 september 2020:
Vroegboekkortingsprijs: € 575 incl. btw. Na 12 augustus wordt de prijs € 663 incl. btw

Gedurende de training kun je ook het uitgebreide Home Study pakket aanschaffen. Daarin staan nog veel meer resets, video’s hoe alle resets uitgevoerd moeten worden en nog veel meer, alles uitgelegd door Lawrence Woods zelf. Veel participanten zijn blij met de Home Study omdat je alles nog eens rustig terug kunt zien in je eigen tempo. Zo leer je sneller en vakkundiger en zal NRT steeds makkelijker worden. De kosten voor een Upper of Lower Body Home Study is €185. De Home Study modules kunnen alleen op locatie worden aangeschaft tijdens de opleiding of je kunt hem nabestellen ná je opleiding. 

Wanneer je je registreert is €100 van je registratie een ‘non-refundable’ deposit. Echter, wanneer je annuleert vanwege Corona gerelateerde situaties kun je je registratie doorschuiven naar de eerstvolgende training. 

Lokatie: 

Trainspot Utrecht
Kleinesingel 33
3572 GC Utrecht
The Netherlands

Tel: 030-737058

Scroll naar top