Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lower Body- Neural Reset Therapy

december 19, 2020 - december 20, 2020

€575
Neural Reset Therapy

Neural Reset Therapy

De opleidingen worden op het volgende adres gegeven:

De IJsfabriek 
Vaartweg 92
1401 RD Bussum 
Nederland
Tel: +31 6 5 1234 322

.        

De IJsfabriek
“De IJsfabriek” is een historisch pand uit 1922. Het is volledig gerenoveerd maar heeft zijn prachtige karakter behouden. De ruime trainingslokatie van 85m2 op de bovenste verdieping is voorzien van airco, een keuken met koelkast, een koffiecorner en een terras om in de zomer lekker even buiten te staan of zitten. Wanneer je met de trein komt is het vanaf station Naarden-Bussum 6 minuten lopen. Kom je met de auto dan is het overal gratis parkeren in de buurt van het gebouw. Wanneer alle participanten Nederlands spreken dan wordt de training in de Nederlands taal gegeven. Wanneer andere nationaliteiten zich aanmelden wordt de training in het Engels gegeven. De Powerpointslides, de boeken en het naslagwerk zijn wel in het Engels. Vooralsnog waarschijnlijk gezien de reisbeperkende corona-omstandigheden zijn er momenteel nog geen internationale aanmeldingen. 

Voorbereiding thuis
Om beter voorbereid te zijn op de training adviseren we je om de lijst met spiernamen door te nemen. Deze staan ook op de Amerikaanse site van www.neuralreset.net. Op de voorpagina van die site staat een brochure waarin je heel veel informatie kunt vinden over NRT alsmede alle spieren die we gaan behandelen. Of klik op deze link:
https://www.neuralreset.net/How_NRT_Works_chart_April_2020.pdf

Aanvangstijd seminar dag 1 en 2: 08.30
Einde eerste dag: 18.30 uur
Einde tweede dag: rond 18.00 uur

Korting
Vroegboekkorting: wanneer je vroeg boekt, tot 1 maand voor de trainingsdatum, dan geldt bovenstaande prijs van €575. Na 6 november zijn de opleidingskosten €663 euro. Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse b.t.w. (belasting). Je kunt een naslagwerk van deze training aanschaffen, daarin staan alle resets nog eens in detail uitgelegd, nog extra resets en nog veel meer informatie om je te ondersteunen in NRT. Dit naslagwerk kost €185 en kan tijdens de training worden aangeschaft, met bankoverschrijving of cash.

Kleding: liefst dunne sportkleding. Neem sokken mee, want je gaat veel op en af de tafel.

Refreshments
Gedurende de training is er gratis koffie en thee en er is een koelkast aanwezig. Daar kun je bijvoorbeeld je eigen lunch inleggen, maar er kunnen ook extern broodjes besteld worden. Meer info dichterbij de trainingsdata.

Na afloop ontvang je een certificaat en ben je Neural Reset Therapy therapeut/therapeute.

Voor registratie stuur een email naar :  [email protected] t.a.v. Yvette Groenewegen, zij geeft alle geregistreerde NRT opleidingen in Nederland. 

Gegevens

Begin:
december 19, 2020
Einde:
december 20, 2020
Kosten:
€575

Organisator

Yvette Groenewegen
Telefoon:
0651234322
E-mail:
yvette@nrtnederland.nl
Bekijk de site van de organisator

Locatie

De IJsfabriek in Bussum
Vaartweg 92, 1401 RD Bussum + Google Maps
Scroll naar top