INSCHRIJFFORMULIER PRIVÉTRAINING

NRT Privétraining!

Alle aandacht
Tot op heden was er alleen de mogelijkheid om onze opleidingen in een groter groepsverband te leren (max 18 personen). Nu, op veler verzoek, is er ook de mogelijkheid om privétraining te krijgen! NRT is een intensieve maar ook zeer leuke en effectieve training. U leert veel spierresets in een korte tijd met veel resultaat. In grotere groepsverbanden leert u minder snel en effectief dan wanneer u continue alle persoonlijke aandacht krijgt waardoor u het maximale uit uw training kunt halen. U gaat vol zelfvertrouwen aan de slag met uw nieuwe NRT cliënten. Uw ervarings-en oefenperiode wordt daardoor ook beduidend verkort!

Wat houd privétraining in?
Deze privétraining is alleen voor 2 personen. Als u iemand kent die ook deze privétraining wilt volgen dan kun u dat aangeven, u schrijft zich wel apart in ivm de factuur maar we plaatsen u natuurlijk wel samen. U mag ook voor twee personen betalen, in dat geval stuur dan even apart een email naar yvette@nrtnederland.nl
U hoeft zeker geen tweede persoon aan te dragen. U schrijft uzelf in en zodra een tweede persoon zich meldt dan laten we u dat weten. Dan nemen we zsm contact met jullie op en plannen we gezamenlijk een geschikte datum. Dat mag ook in een weekend! Zo hoeft u misschien geen vrij te nemen? Ook deze training is twee dagen, u kunt kiezen of u wilt beginnen met een Upper of Lower Body training. De dagen zijn van 09.00-18.00 uur, maar dag twee eindigt meestal wat vroeger dan 18.00 uur. Wil u persé les in het Nederlands, geef dat aan en dan zoeken we een tweede persoon die dat ook graag wil. Het kan dan zijn dat u dan langer moet wachten. Het trainingsboek met alle resets zijn wel in het Engels. Geeft u niets aan dan gaan we er vanuit dat les krijgen in het Engels geen probleem is. 

Lokatie
De training is in Groenekan (vlakbij de Bilt nabij Utrecht) in een 34m2 fijne trainingsruimte met een elektrische tafel. Parkeren is altijd gratis op het terrein. 

Kosten
Lunch en een RVS hamertje zijn inbegrepen, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Ook staat er een koelkast in de ruimte. De kosten voor deze training is €899 exclusief btw. Op het moment dat u zich inschrijft betaalt u een non-refundable voorschot van €50 via een eerste factuur. Op het moment dat er een trainingsdatum in overleg met u beiden is vastgelegd sturen we u uw tweede en tevens eindfactuur minus uw voorschot. U heeft een betalingstermijn van 2 weken. Bij annulering na betaling van het volledige bedrag mag u de training doorschuiven, echter niet onbeperkt. 

Er is een mogelijkheid om ook een Home Study aan te schaffen. U kunt alle resets nogmaals terugkijken op een vimeo. Ook krijgt u als bonus nog extra resets en ziet u een video met ‘ Why people hurt’. Om een goed idee te krijgen hoe een volledige Upper of Lower Body behandeling eruit ziet, hebben we zo’n behandeling bijgevoegd, uitgevoerd door Lawrence Woods zelf. De Home Study kost 159,50 exclusief btw. Deze optie kunt u ook aanvinken op het inschrijfformulier. Een link naar deze vimeo krijgt u na afloop van de training toegestuurd in een email van Lawrence Woods zelf.

Sneller resultaat
Wilt u na afloop van deze training op een hoger niveau beginnen met behandelen en dat u sneller resultaat behaalt voor uw cliënten? Schrijf u nu in voor deze uitzonderlijke mogelijkheid en deze aanbiedingsprijs. Graag tot ziens!