tarieven

Tarieven NRT Nederland

Full Body Reset
In mijn praktijk staat hier ongeveer 2 uur voor, afhankelijk van de hoeveelheid klachten u heeft en hoe lang de klachten er al zijn. Zoveel mogelijk spieren worden behandeld, maar denk ook aan littekens die ik tegenkom, perosteum (het vlies dat rondom een bot zit, die kan ook triggerpoints bevatten), pezen etc. Dat kunnen soms wel meer dan 100 spieren zijn in twee uur! Dat klinkt ongelofelijk maar vergeet niet: NRT is echt een nieuwe succesvolle therapie waar langdurig terugkomen meestal niet aan de orde is.  Tijdens een resethandeling kunnen er meer spieren tegelijk gereset worden dan alleen maar één specifieke. Dat maakt het dat het daardoor sneller gaat. 

Wanneer bijvoorbeeld de quadriceps gereset moeten worden, dat zijn 4 bovenbeenspieren. Deze worden in zijn geheel al in 5 minuten gereset. Pijnloos. En vaak met 80 tot 100% resultaat. Tien keer terugkomen zal met NRT niet snel gebeuren. Dat scheelt veel tijd voor u! Daarentegen wordt een ‘APK’ wél regelmatig ingeboekt door cliënten omdat u daarmee uw lichaam mooi soepel houdt. Sommige pijnklachten zijn in één keer weg, sommige pijnklachten houdt de cliënt zelf in stand (niet altijd bewust of soms wel bewust maar niet anders mogelijk, denk aan repeterend werk, medicijngebruik, stress, eetpatroon, etc.). 

U zult merken dat u een nog prettiger resultaat ervaart na de tweede of derde keer. Veel spieren hoeven dan vaak al niet meer meegenomen te worden. Overleg gerust met mij hoe we het beste uw persoonlijk resultaat kunnen bereiken. 

Sport- of ontspanningsmassage
Geheel afhankelijk van uw wensen kan een massage aangepast worden. Een zachtere massage (niet aaien) zal gericht zijn op het goed masseren van uw spieren maar ook de ontspanning bevorderen. De sportmassage is nog dieper, specifieker en gaat in overleg met wat u nodig heeft.

Een combinatie van NRT en massage kan, maar dan geldt het NRT minimale tarief voor de tijd die ik met NRT inzet. Bijvoorbeeld tot 15 min NRT is €25. Wilt u daarna nog 1 uur massage wordt het €25 (NRT) plus €68 (1 uur massage) is €93.