NRT Trainingsdagen

Welkom / Welcome!

Leuk dat je geïnteresseerd bent om een of meerdere van onze (nog voorlopig) engelstalige NRT Trainingsdagen, ook wel bekend als Neural Reset Therapy seminars, bij te wonen! Er zijn 3 opleidingen in totaal, namelijk Upper Body, Lower Body en Advanced. Je kunt zelf kiezen of je wilt beginnen met Upper of Lower Body. Je kunt je pas inschrijven voor de Advanced op het moment dat je zowel de Upper Body als Lower Body hebt afgerond en de Home Study Modules hebt aangeschaft. Zowel de Upper als Lower Body zijn 2 dagen in totaal. We adviseren je om adequate spierkennis van het lichaam te hebben, dit gaat je helpen tijdens de training. Je kunt in dit document alle informatie over NRT alsmede de lijst met spiernamen terugvinden. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar nrtseminars@gmail.com – t.a.v. Yvette Groenewegen
Tot ziens!

Schema / Schedule

Onze NRT Trainingsdagen beginnen om 08.30 uur en duren tot 18.30 uur. Op de eerste dag is er in de ochtend theorie en de rest van de 1,5 dag ga je aan de slag met alle resets! Veel praktijk dus. Uiteraard zijn er regelmatig pauzes en rond 12.30/13.00 uur is er een lunch pauze. De training eindigt op de tweede dag rond 18.00 uur. Aan het einde van de 2e dag ga je alle resets nog een keer doorlopen. Na afloop krijg je een certificaat mee waarop staat dat je vanaf dan Neural Reset Therapy practitioner bent!

Kleding: dunne kleding voor op de massagetafel (renbroek, yogakleren, T-shirt, korte broek) want je leert palperen (de spierknopen te voelen) met kleding aan. Neem verder extra warme kleding mee, slippers (!) en sokken. Geen schoenen op de massagetafels.

NRT Trainingsdagen Kosten en locatie / Cost and location

Upper Body: tot 5 augustus 2020: €575 incl. BTW. Daarna €663 incl. BTW.

Lower Body: tot 27 augustus 2020: €575 incl. BTW. Daarna €663 incl. BTW

Ook kun je tijdens de training het uitgebreide Home Study pakket aanschaffen waarin alle resets nog eens in detail worden uitgelegd door Lawrence Woods zelf plus nog 20 extra resets erbij en andere informatie waarin we uitgebreid op ingaan tijdens de les. Deelnemers van de vorige lessen zijn zeer enthousiast over de Home Study Modules. Je ziet exact hoe de resets uitgevoerd moeten worden en tesamen met je leerboek zul je snel grote stappen vooruit maken! De Home Study modules kosten €185 incl. btw. Je kunt een module pas aanschaffen wanneer je daadwerkelijk in de klas aanwezig bent. Alvast de Upper Body Home Study module aanschaffen terwijl je de Lower Body training doet is dus niet mogelijk.

Op het moment dat je je inschrijft vragen we een aanbetaling van €100 (deze wordt bij annulering niet teruggestort!) en daarmee garandeer je jezelf op een plaats in de training mits de volledige betaling 1 maand van tevoren binnen is!

Wanneer je 1 maand voor de training nog niet betaald hebt gaat het bedrag omhoog naar €663 incl. btw.

Locatie en exacte data:
5 en 6 september 2020: Upper Body
12 en 13 september 2020: Lower Body.

Adres beide seminars:

Trainspot Utrecht
Kleinesingel 33
3572 GC Utrecht
Nederland

Tel: 030-737058