NEURAL RESET THERAPY®
Effortless pain relief

Pijnvrij behandelen

Wanneer je besluit om onze NRT opleidingen te gaan volgen dan hoef je je cliënten of jezelf geen pijn (meer) te doen om ze te kunnen behandelen. NRT is pijnloos en tevens heel snel. Ook kan tijdens de behandeling de client zijn of haar kleren aanhouden. Dat schept mogelijkheden voor bv. mensen die niet in een praktijk werken maar bijvoorbeeld voetbaltrainer zijn of op een plek werken waar niet altijd een behandeltafel of privacy aanwezig is.  

Je hoeft ook geen olie of cremes te gebruiken of mee te nemen. De meeste resets zijn in rugligging maar wanneer je The Advanced vervolgseminar doet kun je je client laten staan, zitten of  liggen op de buik. Je kunt ook zelfs tijdens je sportmassage, als het echt nodig is, een spotreset uitvoeren en daarna gewoon weer doormasseren. 

We hebben twee opleidingen waar je uit kunt kiezen. Upper Body en Lower Body. Je kunt zelf kiezen met welke opleiding je wilt beginnen. Je hoeft ze niet persé allebei te doen, maar wanneer je daar wél voor kiest kun je uiteindelijk een nog beter resultaat verkrijgen doordat je het hele lichaam kunt behandelen.

Onze opleidingen zijn twee volle dagen van 08.30-18.30 uur. Ze zijn vooralsnog in het Engels maar de trainer (Yvette Groenewegen) is Nederlands en spreekt 6 talen. Voor de internationale participanten kan ze kleine onduidelijkheden in de taal weghalen. Ook onze manuals zijn in het Engels. Aangezien er maar 3 trainers in Europa zijn is Engels al snel een makkelijke voertaal om meer internationaliteiten met NRT kennis te laten maken

Scroll naar top