NRT voor Therapeuten

NIEUWE MANIER VAN BEHANDELEN

Neural Reset Therapy is een volledig nieuwe manier van behandelen. Elke reset gaat snel en na bijna iedere reset zal uw cliënt u met verbazing aankijken, zich afvragend of u net zo hard in de spier palpeert (drukt) als vóór de reset. Dat is het mooie aan NRT. Eindelijk voelen je cliënten direct resultaat met vaak grote opluchting en soms zelfs een emotionele ontlading.

Opleidingen NRT voor Therapeuten

Wanneer u besluit om onze NRT training te gaan volgen dan hoeft u uw cliënten of uzelf geen pijn (meer) te doen om ze te kunnen behandelen. NRT is al in twee dagen te leren en vereist een gemiddelde spierkennis maar hoe meer u weet over de spieren hoe makkelijker u het principe van NRT oppakt. Een fijne bijkomstigheid is dat een NRT behandeling ook met dunne kleding aan uitgevoerd kan worden. We gebruiken geen olie, crèmes of naalden dus dat geeft de behandelaar meer mogelijkheden om ook ad hoc iemand te behandelen. Denk aan bijvoorbeeld op een sportveld of op een plek waar niet altijd een behandeltafel of privacy aanwezig is.  

De meeste resets zijn in rugligging maar wanneer u na de Upper en Lower Body nog verder wilt uitbreiden naar de uiterst boeiende Advanced training dan kunt u uw cliënt uiteindelijk staand, zittend, in rug- of buikligging behandelen. Wanneer u het principe van NRT begrijpt vergroot u de mogelijkheden om overal iemand te kunnen behandelen geen massagetafel beschikbaar is. U kunt tijdens een sportmassage, als het echt nodig is, een spotreset uitvoeren en daarna gewoon weer doormasseren. 

We hebben twee opleidingen waar u uit kunt kiezen. Upper Body en Lower Body. U kunt zelf kiezen met welke opleiding u wilt beginnen. U hoeft ze niet persé allebei te doen, maar wanneer u daar wél voor kiest kunt u uiteindelijk een nóg beter resultaat verkrijgen doordat u het hele lichaam kunt behandelen. Alles zit tenslotte met elkaar verweven. 

Onze opleidingen zijn twee volle dagen van 08.30 tot ongeveer 18.30 uur. Wanneer alle deelnemers Nederlands spreken zijn de trainingen in het Nederlands. Dit jaar wordt de Upper Body op 15 september voor het eerst in het Nederlands en Engels lesgegeven bij internationale deelnemers. De werkboeken zijn wel in het Engels. De Power Point slides op het scherm zijn inmiddels ook vertaald naar het Nederlands en/of Engels. Yvette Groenewegen is Nederlands en spreekt 6 talen. Voor de internationale participanten kan ze kleine onduidelijkheden in de taal weghalen. Momenteel zijn er 7 gecertificeerde NRT trainers in US, Yvette in Nederland en 2 buiten Nederland.