NEURAL RESET THERAPY®
Effortless pain relief

EEN TOTAAL NIEUWE MANIER VAN BEHANDELEN

Neural Reset Therapy is een volledig nieuwe manier van behandelen. Voor zowel je client als jijzelf is het in het begin even anders dan we in Nederland kennen aan behandelingen. Maar al snel zal je client het begrijpen en ga je razendsnel resultaat boeken. Na bijna iedere reset zal je client je met verbazing aankijken, zich afvragend of je net zo hard in de spier palpeert (drukt) als vóór de reset of ze vragen je of je wel weer op dezelfde plek zit. Dat is het mooie aan NRT, eindelijk voelen je cliënten gelijk resultaat met vaak veel opluchting en soms zelfs een emotionele ontlading. 

Wanneer je besluit om onze NRT opleidingen te gaan volgen dan hoef je je cliënten of jezelf geen pijn (meer) te doen om ze te kunnen behandelen. NRT is al in twee dagen te leren en vereist een gemiddelde spierkennis. Maar alles kun je leren. Je hoeft geen groot expert te zijn op het gebied van spieren. Een fijne bijkomstigheid is dat een NRT behandeling kan met dunne kleren aan. We gebruiken geen olie of cremes dus dat geeft de behandelaar meer mogelijkheden om ook ad hoc iemand te behandelen. Denk aan bijvoorbeeld op een sportveld of op een plek waar niet altijd een behandeltafel of privacy aanwezig is.  

De meeste resets zijn in rugligging maar wanneer je na de Upper en Lower Body nog verder wil uitbreiden naar de Advanced dan kun je je client staand, zittend en rug/buikliggend behandelen. Wanneer je het principe van NRT begrijpt vergroot je de mogelijkheden om iemand op veel lokaties te kunnen behandelen.  Je kunt ook zelfs tijdens je sportmassage, als het echt nodig is, een spotreset uitvoeren en daarna gewoon weer doormasseren. 

We hebben twee opleidingen waar je uit kunt kiezen. Upper Body en Lower Body. Je kunt zelf kiezen met welke opleiding je wilt beginnen. Je hoeft ze niet persé allebei te doen, maar wanneer je daar wél voor kiest kun je uiteindelijk een nóg beter resultaat verkrijgen doordat je het hele lichaam kunt behandelen.

Onze opleidingen zijn twee volle dagen van 08.30 tot 18.30 uur en normaliter wordt er in het Engels lesgegeven tenzij alle deelnemers Nederlands verstaan. De boeken en Power Point trainingsslides zijn wel in het Engels. Yvette Groenewegen is Nederlands en spreekt 6 talen. Voor de internationale participanten kan ze kleine onduidelijkheden in de taal weghalen. Ook onze manuals zijn in het Engels. In totaal zijn er 13 NRT trainers in de wereld waarvan er nog maar 3 in Europa. Derhalve zijn de trainingen veelal in het Engels tenzij een training geheel uit Nederlandstalige deelnemers bestaat. 

Scroll naar top