Over Yvette

Biografie

Wie ben ik?
Yvette Groenewegen is geboren in Eindhoven en heeft haar praktijk in Utrecht. Tijdens haar jeugd speelde ze tennis en deed ze aan turnen, beiden op hoog niveau. Door blessures kwam ze al in aanraking met verschillende massage-en behandelmethodes.

Carrière
Na haar schoolopleiding heeft ze een tweetal succesvolle carrières opgebouwd als Purser, eerst bij British Airways in Engeland en later bij de KLM. Door haar internationale carrière heeft ze kans gezien fysieke en mentale gezondheidstherapieën te ervaren en realiseerde ze zich al snel dat ze ook hier talent voor had en besloot ze in 2009 haar eigen praktijk op te richten. In eerste instantie behandelde ze veel cliënten met rug-schouder- en nekklachten alsmede sportblessures.

Ervaringen
Na jaren gewerkt te hebben als sportmasseur zocht ze naar nieuwe en innovatieve manieren om haar kennis te verbreden en te verbeteren en haar cliënten beter te kunnen helpen met blessures en klachten. In dit stadium ontdekte ze Neural Reset Therapy ® (NRT). Yvette was zeer onder de indruk tijdens haar allereerste NRT training in Amerika, ze realiseerde zich dat dit een zeer effectieve en pijnloze methode was om o.a. spieren te resetten en richtte zich bijna fulltime op deze therapie. Ze behaalde haar Masters in 2019 en uiteindelijk is ze opgeleid door de uitvinder van NRT zelf, Lawrence Woods, tot trainer. Van de 11 trainers in de wereld zijn er 8 trainers in de US, 2 in Denemarken en Yvette in Nederland. Alle vier opleidingen heeft ze in Amerika gevolgd.

Missie en Visie
Haar ambitie is om cliënten succesvol te behandelen en om de kwaliteit van hun leven te verbeteren alsmede het trainen en opleiden van massage- en fysiotherapeuten of een ieder die NRT wilt leren. Met veel enthousiasme heeft Yvette NRT geïntroduceerd in Nederland. Ze ziet dat ze een groot verschil kan maken in de manier waarop cliënten fysieke behandelingen ondergaan, zo anders dan dat ze eerder gehad hebben! NRT is snel, pijnloos en zeer effectief. Yvette heeft decennia-lange werkervaring en spreekt 6 talen. Op dit moment is Yvette Groenewegen de enige Certified NRT Instructeur in Nederland.

Inhuren voor trainingen in het buitenland
U kunt Yvette inhuren voor uw trainingen in het buitenland. Zij geeft de trainingen in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. De PowerPoints en het lesmateriaal zijn echter wel in het Engels. Tenzij u in een land woont waar Nederlands gesproken wordt. Dan zijn de PowerPoints ook in het Nederlands, het lesmateriaal blijft echter in het Engels. Voor meer informatie stuur een mail naar:
yvette@nrtnederland.nl 

Yvette Groenewegen

NRT Instructor & Master Certified Therapist

Praktijkadres: 
Leo Fallplantsoen 21
3543 HG Utrecht
Tel: 0651234322


Per 1 april 2022 verhuist de praktijk naar:
Groenekanseweg 246-D
3737 AL Groenekan