Over Yvette

Biografie

Achtergrond
Yvette Groenewegen is geboren in Eindhoven en heeft haar praktijk in Groenekan (Provincie Utrecht). Tijdens haar jeugd speelde ze tennis en deed ze gymnastiek, beiden op hoog niveau. Vanwege blessures kwam ze al vroeg in aanraking met verschillende massages en behandelmethodes. 

Carrière
Na haar schoolopleidingen bouwde ze twee succesvolle carrières op als Purser, eerst bij British Airways in Engeland en nu Senior Purser bij de KLM. Haar internationale carrière heeft haar in staat gesteld om fysieke en mentale gezondheidstherapieën te ervaren en ze realiseerde zich al snel dat ze hier ook talent voor had en besloot in 2009 haar eigen praktijk op te zetten. Aanvankelijk behandelde ze veel cliënten met rug-, schouder- en nekklachten en sportblessures. 

Ervaringen
Na jaren als sportmasseur te hebben gewerkt, was ze op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om haar kennis te verbreden en te verbeteren en haar cliënten met blessures en klachten beter te kunnen helpen. In dit stadium ontdekte ze Neural Reset Therapy® (NRT). Yvette was erg onder de indruk tijdens haar allereerste NRT training in Amerika. Ze realiseerde zich dat dit een zeer effectieve en pijnloze methode was om spieren, pezen, ligamenten, botvlies en littekens te resetten en richtte zich bijna fulltime op deze therapie. Ze volgde alle NRT opleidingen in Amerika en in 2019 behaalde ze haar Masters. Daarna werd ze opgeleid tot trainer door de grondlegger van NRT zelf, Lawrence Woods. Momenteel zijn er 11 trainers in de wereld, 8 in de US, 2 in Denemarken en Yvette in Nederland. 

Missie en visie
Haar ambitie is om haar cliënten succesvol te behandelen en de kwaliteit van hun leven te verbeteren, evenals het opleiden van massage-en fysiotherapeuten of iedereen die de ambitie en het enthousiasme heeft om NRT te leren.  Met veel enthousiasme heeft ze NRT in 2017 geïntroduceerd in Nederland. Ze ziet dat ze een groot verschil kan maken in de manier waarop cliënten fysieke behandelingen krijgen, zo anders dan ze ooit hebben gehad. NRT is snel, pijnloos en zeer effectief. Yvette heeft tientallen jaren werkervaring en spreekt 6 talen. Op dit moment is ze de enige gecertificeerde NRT instructeur in Nederland.

Training in het buitenland
U kunt Yvette inhuren voor uw trainingen in het buitenland. Ze geeft de trainingen ook in het Engels, Duits en Frans. De Power Points en de lesboeken zijn dan in het Engels. Wanneer ze in het Nederlands lesgeeft zijn de Power Points wél in het Nederlands. De lesboeken zijn echter in het Engels. Voor meer informatie stuur een email naar: 
yvette@nrtnederland.nl 

Yvette Groenewegen

NRT Instructor & Master Certified Therapist

Praktijkadres vanaf 1 april 2022: 
In een kantoorpand op de begane grond aan de
Groenekanseweg 246
3737 AL Groenekan
(Provincie Utrecht)

GSM en Whatsapp: +31651234322

Wanneer u aankomt en het is voor 17.00 uur, loop naar binnen, neem plaats in de hal en stuur een sms/whatsapp bericht dat u er bent. U wordt daarna opgehaald voor de behandeling.